Καναπίτσα, άρτος-γλυκό-καφές

Διακριθεισα επιχειρηση του διαγωνισμου ‘’ Αετοι ‘’

Καναπίτσα, άρτος-γλυκό-καφές

2025 νικητής του διαγωνισμού2025 gold2024 νικητής του διαγωνισμού2024 gold2023 νικητής του διαγωνισμού2023 gold2022 νικητής του διαγωνισμού2022 gold2021 νικητής του διαγωνισμού
9.6 (60)
Χαλκιδα, Εθνικής Συμφιλίωσης 2
Σχετικά με την εταιρεία:

Στο κέντρο της Χαλκίδας, στην οδό Εθνικής Συμφιλίωσης 2, λειτουργεί η εταιρεία Καναπίτσα, ένας χώρος που ξεχωρίζει για το συνδυασμό της παράδοσης με τη γαστρονομική απόλαυση. Η επιχείρηση διακρίνεται για τη μεγάλη ποικιλία αρτοποιημάτων που προσφέρει, καθώς διαθέτει καθημερινά φρέσκοψήμένο ψωμί με άρωμα που ξεχωρίζει στη γειτονιά. Εκτός από το ψωμί, στο κατάστημα υπάρχει πληθώρα γλυκών, με έμφαση στον χειροποίητο μπακλαβά Κύμης, ο οποίος περιλαμβάνει αμύγδαλο και καρύδι, αποτελώντας αντιπροσωπευτικό δείγμα της τοπικής παράδοσης.

Η Καναπίτσα παρέχει, επίσης, επιλογές σε καφέ, σε ένα περιβάλλον που ανακαλεί εικόνες νησιώτικης ομορφιάς. Η τοποθεσία της, που θεωρείται από τις ομορφότερες της πόλης, μαζί με τη θέα στη θάλασσα και την ήρεμη ατμόσφαιρα, δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο για στιγμές χαλάρωσης. Η προσήλωση στην ποιότητα και η χρήση παραδοσιακών συνταγών συμβάλλουν ώστε το κατάστημα να διακρίνεται στην τοπική αγορά και να αποτελεί αγαπημένο σημείο συνάντησης για γευστικές επιλογές.

Αξιολογήσεις από τους παρακάτω ιστότοπους

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.
Δικτυακός τόπος Αριθμός των αξιολογήσεων Αξιολόγηση
60 4.8 / 5
Ημερομηνία σάρωσης: 01.08.2025
Χαλκιδα
Εθνικής Συμφιλίωσης 2

Δείτε το προφίλ της εταιρείας σας
Ranking of companies

Βρείτε επιχείρηση

Η κατάταξη περιλαμβάνει τους καλύτερους στον κλάδο

Ψάχνετε επιχείρηση; Ελέγξτε τη μηχανή αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη υπηρεσία
Αναζήτηση